Foredrag med

Henrik Krogh

Henrik holder foredrag ud fra strategien Humor, håb og handlekraft, og har en særlig evne til at kunne videreformidle sin viden og sine værktøjer på en usædvanlig underholdende og jordnær måde. Han er mester i at sætte følsomme emner på dagsordenen, og kan forklare komplekse problematikker og indviklet hjernekemi, så alle deltagere kan forstå det, og bruge det efter foredraget.

Henrik Kroghs foredrag

Nedenfor finder du en beskrivelse af de foredrag og oplæg, som Henrik Krogh tilbyder.

Bemærk at alle foredrag kan afholdes som halve eller heldags workshops 

1

NYHEDEN
Kernetrivsel - foredrag om langtidsholdbar arbejdsglæde

Hvad skal der til for at passe godt på dig under og efter en krævende tid? Det spørgsmål får du svar på i Henriks nye lærerige og underholdende foredrag om vejen til langtidsholdbar arbejdsglæde.


Erfaringerne fra 13 års fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser tydeligt et behov for en særlig viden om tre trivselstilstande: Den stærkeste, den vigtigste og den mest forløsende.


Få enkle værktøjer til at bruge den viden i praksis både på jobbet, og når du har fri.  For når din kernetrivsel er høj, så kan hele verden bare komme an. Men når den er lav, bliver du kamptræt, og så kan hele verden vælte bare ved at få en gummiand i panden.

 • Lær to enkle test til at sikre din kernetrivsel
 • Kend faresignalet hvis din kernetrivsel daler
 • Få styr på de tre vigtigste trivselstilstande

2

BESTSELLEREN
Fra overlevelse til overskud – lær at stortrives og bliv langtidsfrisk

Bedst som man er optaget af en opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren Kung Fu!

Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?

 • Lær kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver dig mere overskud.
 • Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv.
 • Få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen.

3

NY CORONA OPDATERET UDGAVE

Fra battlemind til safemind – foredrag om stress, trivsel og motivation

I tilstanden battlemind har du nogle ekstra gear til at klare ekstraordinære udfordringer på jobbet, og når du har fri. Her er din hjerne i samme tilstand som hos soldater i krig, brandfolk i aktion eller jordemødre under en kompliceret fødsel. De stærkeste stresshormoner giver dig midlertidige superkræfter, og de kraftigste trivselsstoffer hjælper med at bevare motivationen og holde humøret oppe i en krævende tid.. 


Under og efter battlemind har du brug for en særlig grundviden og en ekstra værktøjskasse. Det viser

undersøgelser af langtidsfriske mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs. For alle kan komme op i de ekstra høje gear, men det er ikke kun soldater, der efter en krig kan have udfordringer med at komme helt ned i gear og i safemind igen. Det kan mange andre faggrupper også efter ekstraordinære udfordringer, 

 • Lær om dine ekstra gear og tilstanden battlemind.
 • Få indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer.
 • Bliv opmærksom på dine trivselstegn og dit trivselssprog.
 • Hør tankevækkende cases fra det virkelige liv bl.a. brandfolk fra 9/11.

4​

NYT ARBEJDSMILJØ FOREDRAG I 2021
Titel og indhold afsløres, når foredraget er på vej

Sidder du i MED udvalget, en ledergruppe eller arbejdsmiljøgruppe, så hold øje med siden her eller ...

 • Tilmeld dig Athenas nyhedsbrev på www.athenas.dk. Så få du besked og et godt tilbud , når dette nye højaktuelle foredrag er klar.  

BOOK FOREDRAG MED

HENRIK KROGH

"Kernetrivsel" - Tourneplan 2021