Om

Henrik Krogh

Henrik Krogh er kendt som stresseksperten, der om nogen har bidraget med nye metoder og værktøjer til at forebygge stress og øge trivslen på de danske virksomheder. For eksempel var det Henrik, der for 14 år siden introducerede begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark. 

Om henrik Krogh

Har over 32 års professionel erfaring med stress på visitkortet. I 12 år drev han som selvlært kropsterapeut "Klinik for massage og kropsterapi" i Aalborg med to specialer: Stress og hals- og nakkeproblemer. Efter han

i år 2000 var med til at sætte stress på den nationale dagsorden, satte det gang i foredragskarrieren. Har holdt over 2000 foredrag, og har bl.a.  rådgivet Danmarks Radio, SAS, Novo Nordisk, Demenscenter København, Odense Arrest, Hærens Operative Kommando, Live Nation, LEGO og Coca-Cola.


I de seneste 13 år har han haft fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs bl..a. brandfolk i New York, hjemmeplejere på Nørrebro, læger i psykiatrien, jordemødre og soldater i krig og deres bagland. Henriks speciale i dag er at passe godt på dig og dit bagland under og efter en krævende tid.  

Forfatter til bestseller OM trivselsstrategier

Henrik Krogh er forfatter til bestselleren ”Fra overlevelse til overskud” samt ”Fra battlemind til Safemind”, der blev taget varmt imod af både læsere og anmeldere, hvor Berlingske Business gav seks stjerner.

BOOK FOREDRAG MED

HENRIK KROGH